Кои са илюминатите – безсърдечни хора или рептилии? – 2

illuminati-money-eyeДейността на баварските илюминати продължава до 1784-1786 година, когато орденът е разгромен. Тогава се появява указ на курфюрста, който забранява всички дейности на тайните общества и организации.

Илюминатите и масоните са били принудени да закрият своите църкви. Полицията, междувременно, започва да извършва обиски в домовете на ръководителите на тези  общества и намира много интересни документи. По-конкретно, тогава се установява, че орденът е финансиран от клана Ротшилд (разбира се, тайно).

Следва да се отбележи, че  бързото разпространение на влиянието на Ордена на илюминатите се основава не само на харизмата и личните качества и способности на Криге и  Вайсхаупт. Най-вероятно, този ефект е и благодарение на много добре подготвената почва. И тук идва най-интересното и дори невероятно.

Според някои учени, на върха на обществото на Илюминатите стоят не хора, а извънземни рептилоиди, които могат да приемат човешки облик…

Ако се погледнем  смисъла на думата „илюминати“ на латински, това означава „просветлен“.  Това тайно общество, според някои данни, съществува и сега. И  се крие под маската на елитен клуб на олигарси , тайно сплетени с финансови връзки. Всички тези олигарси са разпределени в ясна йерархия и контролират властта, явявайки се по същество  кукловоди във всички най-важни аспекти на политическия и икономическия живот. Членовете на този клуб заемат най-високите позиции, те са много богати, и смятат, че са над закона. А напоследък те наричат ??тяхната организация не как да е, а  „Победния вятър на Moрай“.

Повечето от тях принадлежат към най-богатите фамилии в света, и именно те управляват света в сянка. Това са хората, които взимат решения, пишат правилата за владетелите и правителствата. Родословието им  обхваща много поколения, скрити далеч назад във вековете и дори хилядолетия. Особено важно за тях е да  запазят от поколение на поколение чистотата на кръвта си. Силата на тези хора се основава не само на икономическа мощ, но също така и на тайните им  знания. Илюминатите са собственици на Световната банка, на петролния бизнес, най-мощните търговски организации и индустрии.

В списъка на 13-те най-могъщи фамилии илюминати влизат  семействата Бунди, Астор, Колинс, Фриймън, Дю Понтм Лий, Кенеди, Онасис, Ротшилд, Рокфелер, Ван Дийн, Ръсел и Меровингите ( това име се отнася за всички европейски кралски семейства- да и Симеон Сакскобургготски също). С тези хора, тясно са свързани още няколко семейства, по-специално, Disney, Reynolds, Mac Donald и Круп.

Крайната цел на илюминатите е да се създаде единен световен ред и единно световно правителство. Тази цел  много сближава илюминатите с американо- британското  тайно общество „Комитет 300?, което, както изглежда, е част от една по-широка система на илюминатите.

И накрая, не забравяйте, че в продължение на векове илюминатите са създавали дъщерни и тайни организации, и освен това – и политически течения. В тях, както се предполага, са били и франкмасони, и Филаделфи, и фашистите и комунистите, и всъщност илюминатите.

Така че не е изненадващо, че те са били в състояние да сменят многократно властта в различни страни по целия свят, да вкарват хората в безумни войни, като от всичко това са извличали огромни печалби и приближавайки се все по-близо до целта си.

Първа част: http://30dumi.eu/archives/79106

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *