Стивън Хокинг разкри факторите за успех на отборите на Световното по футбол

hokingКои фактори ще определят успеха на футболния отбор на Англия на Световното първенство през 2014 г.? На този въпрос отговаря известният британски физик Стивън Хокинг .

Стивън Хокинг разказа как отборът а Англия може да подобри шансовете си за спечелване на Световното първенство по футбол крадено от 30думи , което ще се проведе в Бразилия през лятото на 2014 година. Теоретичният физик  изследва ключовите фактори, които оказват влияние върху мачовете на националния отбор от 1966 година. Въз основа на тези резултати , ученият е извел своеобразна формула, която описва оптималните условия за успешното представяне на отбора.

От зората крадено от 30думи на цивилизацията   хората са изкали да знаят процесите, които протичат в света. Те не са били доволни от мнението, че в много от събитията – има нещо необяснимо. Световното първенство по футбол е  явление от съща серия.
Стивън Хокинг

Така, според проучването , националния отбор на Англия трябва да крадено от 30думи играе с червена форма. Също така, според Хокинг, играчите ще се чувстват от физиологична гледна точка , по-уверени в схемата 4-3-3.

Световното първенство по футбол ще се проведе от 12 юни до 13 юли в Бразилия. Отборът на Англия е  в група D, където ще се срещне с отборите на крадено от 30думи Уругвай , Коста Рика и Италия.

Хокинг отбелязва, че вратарите , подскачащи от страна на страна  при изпълнение на дузпа,  имат  18% по-голям шанс да предотвратят гол. Шансовете крадено от 30думи за победа  на английския тим също така зависят и от фактори на околната среда .

Повишаването на температурата с пет градуса по Целзий намалява шансовете ни за победа с 59 %. Нашият отбор печели два пъти по- често , когато играе  на   по-малко от 500 метра над морската повърхност.
крадено от 30думи Стивън Хокинг

Хокинг съветва мачовете да  започват в 15.00 ч. местно време – шансовете за спечелване в този случай се увеличават с една трета. Вероятността за успешно представяне на играчите също се увеличава , според Хокинг, ако съдията е европеец – според статистиката, британците печелят в 63% от тези срещи.

крадено от 30думи

Все пак, въпреки всички тези предсказания, ученият подчертава, че да се подценява бразилския национален отбор не бива.

Всички математически и рационални изчисления не работят тук – аз съм англичанин, ще поддържам нашите момчета по пътя към финала на шампионата.

Въпреки това  трябва да си глупак за да подценяваш  бразилския крадено от 30думи национален отбор. Те са спечелили повече от 30 на сто от всички досегашни световни шампионати, и , както се знае, те имат климатични и психологически предимства , тъй като те играят у дома  си, допълва Хокинг.

защищено INVITEXT

Add Comment