Стивън Хокинг разкри факторите за успех на отборите на Световното по футбол

hokingКои фактори ще определят успеха на футболния отбор на Англия на Световното първенство през 2014 г.? На този въпрос отговаря известният британски физик Стивън Хокинг .

Стивън Хокинг разказа как отборът а Англия може да подобри шансовете си за спечелване на Световното първенство по футбол , което ще се проведе крадено от 30думи в Бразилия през лятото на 2014 година. Теоретичният физик  изследва ключовите фактори, които оказват влияние върху мачовете на националния отбор от 1966 година. Въз основа на тези резултати , ученият е извел своеобразна формула, която описва оптималните условия за успешното представяне на отбора.

От зората на цивилизацията   хората са изкали крадено от 30думи да знаят процесите, които протичат в света. Те не са били доволни от мнението, че в много от събитията – има нещо необяснимо. Световното първенство по футбол е  явление от съща серия.
Стивън Хокинг

Така, според проучването , националния отбор на Англия трябва да играе с червена форма. Също така, според Хокинг, играчите ще се чувстват от физиологична гледна точка , по-уверени в схемата 4-3-3.

Световното първенство по футбол ще се проведе от 12 юни до 13 крадено от 30думи юли в Бразилия. Отборът на Англия е  в група D, където ще се срещне с отборите на Уругвай , Коста Рика и Италия.

Хокинг отбелязва, че вратарите , подскачащи от страна на страна  при изпълнение на дузпа,  имат  18% по-голям шанс да предотвратят гол. Шансовете за победа  на английския тим крадено от 30думи също така зависят и от фактори на околната среда .

Повишаването на температурата с пет градуса по Целзий намалява шансовете ни за победа с 59 %. Нашият отбор печели два пъти по- често , когато играе  на   по-малко от 500 метра над морската повърхност.
Стивън Хокинг

Хокинг съветва мачовете крадено от 30думи да  започват в 15.00 ч. местно време – шансовете за спечелване в този случай се увеличават с една трета. Вероятността за успешно представяне на играчите също се увеличава , според Хокинг, ако съдията е европеец – според статистиката, британците печелят в 63% от тези срещи.

Все пак, въпреки всички тези крадено от 30думи предсказания, ученият подчертава, че да се подценява бразилския национален отбор не бива.

Всички математически и рационални изчисления не работят тук – аз съм англичанин, ще поддържам нашите момчета по пътя към финала на шампионата.

Въпреки това  трябва да си глупак за да подценяваш  бразилския национален отбор. Те са спечелили крадено от 30думи повече от 30 на сто от всички досегашни световни шампионати, и , както се знае, те имат климатични и психологически предимства , тъй като те играят у дома  си, допълва Хокинг.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Post Comment