Имаме избори, добре би било да имаме и избор

1357731684Поредната спирала от мятане на пачки по медиите под формата на клипове и супер изяви, се върти в България. Познати и непознати лица говорят с патос безсмислица след безсмислица, с едничката надежда да примамят още една изгубена душа да се изгуби окончателно.

Повечето кандидат европарламентаристи са тъпи и ограничени, но пиарите са ги натъпкали с куп безумни фрази.

Тези фрази  се свеждат до справедливост, прозрачност, държавност, европейско бъдеще и европейски фондове (които ей сега ще ни изкарат от блатото), споменава се и някаква си европейска достойна България с достойно място в Европа. Което е и най-големият парадокс.

Как може да има европейска и достойна България, след като всеки овластен има правото денонощно да мачка не само достойнството на всеки човек, но и здравето, самочувствието и живота му? Няма как.

Преди се знеше, че политикът е тъп и ограничен, сега в политиката освен тия качества , се забелязва и откровена психопатия. За такива ли трябва да се гласува?

Защо няма избор? Ами ако имаше тия хубавци нямаше да припкат по екраните, а щяха да са на тихо място – я с раирани блузки , я с усмирителна риза…

One thought on “Имаме избори, добре би било да имаме и избор

  1. Изродите при избор, те насочват кого да избереш. Асиметрична доминанта. Което показва, че избор няма. Тоест има театър. Чаеното парти е изкривен образ на Републиканската партия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *