Джордж Клуни се мести в Лондон при годеницата си

Джордж Клуни явно се срещнал истинската любов, така може да се характеризира решението му да се премести да живее по-близо до годеницата си Амал Аламудин, която практикува право в Лондон.

Джордж Клуни явно се срещнал истинската любов, така може да се характеризира решението му да  се премести да живее по-близо до годеницата си Амал Аламудин,  която практикува право в Лондон.

Джордж Клуни явно се срещнал истинската любов, така може да се характеризира решението му да  се премести да живее по-близо до годеницата си Амал Аламудин,  която практикува право в Лондон.

 Клуни без никакво колебание е решил да се премести по-близо до нея и да се установи в британската столица .

Всъщност Амал няма намерение да захвърли работата си, тя е търсен адвокат в най-висшите кръгове на европейското общество и многократно  демонстрира своя професионализъм. Така че да захвърля всичко в името на брака , дори и с Клуни, тя не е готова. Този факт не притеснява Джордж и актьорът ще полети на крилете на любовта , за да за живее в Лондон.

Семейството на Амал е много консервативно, така че трябва да се очаква, че за сватбата няма да се  наложи да се чака дълго –  родителите на булката настояват за регистрация на отношенията им час по – скоро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *