Dailymail : НЛО с размери една миля е забелязан oт пилот на британска авиокомпания

NLO sigara-205Един от най-големите НЛО, които някога са виждани, е забелязан от екипажа и пътниците на самолет над Нормандските острови,  пише dailymail.co.uk . Официалният  доклад за инцидента във въздуха преди няколко седмици се появи в списание Pilot.

Рей Бойър, 50 г., капитан на AURIGNY Airlines, летял близо до Олдърни, когато обектът се появява за първи път, и го описва с „форма на пура“, светещ с  бяла светлина“.

Когато самолетът се приближава до НЛО, капитанът го разгледал с бинокъл и казал: “ Той е много остър , тънък жълт обект със зелени зони“. “ Той беше на две хиляди фута по-горе на стационарна позиция. Мислех, че обектът е на около 10 мили, макар че  по-късно разбрах, че е на около 40 мили от нас. В началото си мислех , че самолетът е бил с размерите на [Boeing] 737. “ Но обектът   трябва  да бъде много по-голям, защото той бе далеч от нас . Той може да бъде с размери една миля“.

Продължавайки да се доближава до Guernsey , Бойър открил „втори идентичен предмет на запад“. Той казва : „Беше идентичен обект, но изглеждаше по-малък, тъй като се намираше по – далече,  по-близо до Guernsey,  не мога да си обясня това. Обектът можеше ясно да се наблюдава около девет минути … „.

“ Аз не казвам със сигурност, че това е нещо от друг свят. Всичко, което искам да кажа е , че  никога не съм виждал нещо подобно преди във всички мои предишни полети в продължение на много, много години“.

Наблюденията бяха потвърдени от пътниците Кейт и Джон Ръсел.

„Джон , 74 г., заяви: “ Аз видях оранжева светлина. Беше като удължена обект с овална форма“.

Наблюденията също бяха потвърдени и от неназован пилот от Blue Islands .
Управлението за безопасността на гражданското въздухоплаване твърди, че самолет Tri – Lander , летящ близо до Олдърни , също е забелязал обекта.

„Някои части от доклада не са публикувани не мога да кажа защо“ – казва високопоставен източник в  администрацията по безопасността.

По-рано тази година, Министерството на отбраната обяви плановете си да отвори своите файлове за НЛО за обществеността.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-463637/Mile-wide-UFO-spotted-British-airline-pilot.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *