Шотландски лекар се научи да разговаря с животните

Шотландски лекар по време на 30 годишни изследвания,  се е научил да разбира езика на животните и дори да разговаря с тях. Информацията е предоставена от канадския изследовател Ян Дънкан в публикация на The Daily Mail.

В серия от изследвания,  ученият е разработил уникална система, която му позволява да разговаря с животните. Интересното е, че отговор може да бъде получен както от куче, така и от крава . Изследователят твърди, че животните са високо интелигентни същества, а хората до голяма степен намаляват нивото на тяхната интелигентност .

Изследването се опитва да получи отговор от  животното, като му предлага  предлага  да избира между две възможности . Тези наблюдения позволяват да се предположат желанията на животното.

Програмата е успяла да  предостави информация за условията на живот на третираните животни, и техния здравен статус. Медикът планира да продължи изследванията си и да подобри функционалността на устройството. Детайли от това проучване ще бъдат съобщени  на конференция във Вашингтон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *