През февруари ще бъде направено официално изявление, което ще промени съдбата на човечеството

Това твърди д-р  Courtney Brown от  Института Форсайт  (The Farsight Institute). Д-р Courtney Brown се занимава с експерименти по  дистанционно гледане.

cb

На страницата си във Facebook Д-р Courtney Brown пише , че в в средата на февруари ще бъде направено изявление, което ще промени живота на човечеството. Това изявление нищо не може да го спре. Първоначални  само малцина ще разберат смисъла на изявлението, както и какво ще означава за човечеството.

Някои от тях ще се смеят , други ще плачат.

Но с течение на времето светът ще разбере , че животът на Земята се е променил  значително през този ден през февруари 2014 година.

Mистерията, които тегне над нашата цивилизация в продължение на хиляди години, ще бъде разгадана. И след като бъде получен отговор, човечеството ще получи   нова посока в развитието си , казва д-р Courtney Brown.

Поради факта, че толкова много хора са се обърнали към Браун с искане да обясни за какво говори и какво може да се очаква от „изявлението“, той е написал  няколко кратки коментари. По-специално той пише:

“ Да , знам, нещо, за което не съм говорил. Аз посочвам факт, а не правя прогнози . Причина за закъснението на  моите съобщения е в това, че много неща се случват точно сега . Ако всичко беше готово , обявяването щеше да се случи утре. Но нещата не са съвсем готови.

Те ще бъдат готови през февруари. Въпреки че е естествено да се опитват да отгатнат какво може да се случи, но това не предвещава нищо добро .

Говорих за това тук само защото, когато обявлението се случи, тези, които се интересуват , ще имат свободен достъп до него, както и до свързаната с това  информация.

Въпреки това, с цел да поясня  малко,  ще  кажа … Не, няма да има промени в Земята, нито извънземни ще кацнат, не, небето няма да падне , и не, Земята не може да бъде преместена, не, Обама няма да бъде разобличен…

Това, което ще бъде обявено,  в действителност е много повече . Честно казано . Но не всички ще са съгласни. Аз казвам,  че с течение на времето хората в крайна сметка ще осъзнаят, че цялостното развитие на нашия вид е радикално променено в  този ден през февруари 2014 година.

Ще трябва известно време за да може хората да го разберат. Но това ще се случи“.

http://www.transients.info/2014/01/an-announcement-from-courtney-brown.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *