Има ли напрежение между Обама и Мишел

    Дали Америка се готви за  президентски скандал, свързан със съпружеска изневяра ? – пита Francesco Semprini в статия, публикувана във вестник La Stampa.

    “ Разбира се, тази хипотеза се поддържа, например, от клеветници или от тези, които завиждат на „първата двойка“ в редиците на Демократическата партия, и , разбира се, от любителите на клюки . За това предположение пише National Enquirer, вестник, специализирани в скандалите. Според изданието, отношенията  между Барак и Мишел Обама са се изострили дотолкова, че първата дама  чака края на мандата, за да каже сбогом на съпруга си.

    Според Enquirer , причината за това решение е фактът, че Мишел е узнала за две интрижки на съпруга си. Това е довело до много кавги между съпрузите по време на коледните празници на Хаваите“ – пише авторът .

    „В допълнение, ревността на Мишел получи световна известност, след като Барак си направи снимки с датския премиер Хеле Торнинг – Шмит по време на церемонията в чест на Нелсън Мандела. С други думи, продължителният престой на Мишел във вилата на Опра Уинфри на Хаваите не е подарък от Барака, а самостоятелен избор на първата дама, която е  решила да се забавлява с приятелите си , вместо да се върне под един покрив с мъжа си “ – посочва изданието.

    „Според скептиците, това е една изкуствено създадена картина на отношенията , като се вземе предвид, че Мишел реши да се върне във Вашингтон в Белия дом, за да отпразнува рождения си  ден и да вземе  участие в танцов фестивал, организиран от Барак .

    Но привържениците на кризата в брачните отношения на Обама не се отказват и ни напомнят, че в биографията на Обама , написана през 2012 г. от Едуард Клайн се казва, че Мишел е била на една крачка от това да поиска развод, след поражението на Барак на изборите за Сенат през 2000 г. година“ – пише авторът .

    Източник : La Stampa

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *