Главен герой на седмия епизод от „Междузвездни войни“ ще е Люк Скайуокър

    star warsГлавни герои на седмия епизод на „Междузвездни войни“ ще бъдат ключовите персонажи от оригиналната трилогия – Люк Скайуокър , принцеса Лея и Хан Соло,  съобщава  The Hollywood Reporter.

    Според изданието, това решение е взел режисьорът на новия филм  JJ Abrams. С това е  свързана и  замяната на  сценариста Майкъл Арндт с Лоурънс Кездън,  който е работил върху петата и шестата част на оригиналната трилогия. Официално бе съобщено, че причината за смяната на  сценариста  е  натоварения график на Арндт.

    Очаква се, че главните роли в новия филм ще изпълняват  Марк Хамил, Кари Фишър и Харисън Форд, които изиграха Люк Скайуокър , принцеса Лея и Хан Соло в четвърти, пети и шести епизод на поредицата. В същото време във филма ще се появят и децата на тези герои. Те трябва да станат главните герои на осмия и девети епизод .

    Според източниците на изданието, във филма може да се появи внучка или правнучка на Оби -Уан Кеноби, който беше убит в четвъртия епизод. За тази  роля се търси мулатка или чернокожо момиче, на възраст около 20 години.

    Премиерата на седмия епизод на „Междузвездни войни“ е насрочена за 18-ти декември 2015 г.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *