Консултант от Уол Стрийт съветва: запасете се с оръжие

    Водещ финансов консултант, обезпокоен от това, че реформата на американската здравна система Obamacare, шпионския скандал с АНС и нарастващия национален дълг увеличават шансовете за финансова и социална катастрофа, препоръчва на американците да си приготвят авариен куфар, съдържащ хранителни стоки, оръжия и муниции, които да им помогнат да оцелеят .

    Експертът у финансов консултант от Wall Street, както и автор на статии в Forbes Дейвид Джон Марота в обръщение към инвеститорите казва, че “ огнестрелните оръжия са последната точка от списъка .

    И все пак са в списъка. В този свят има ужасни хора. И вие ще бъдете по- сигурни, ако съседите са въоръжени“.

    Неговата бележка е част от поредицата истории за „финансов апокалипсис“. Въпреки това, отбелязва Марота, проблемите, които мъчат страната няма да доведат до Армагедон. Според президента на компанията Marotta Wealth Management, съществува вероятност от рязък спад, макар продължителното болезнено състояние на икономиката да е по-вероятно“.

    Марота заяви, че много клиенти се страхуват от развитието на апокалиптичен сценарий. Той не е съгласен с този вариант, но признава, че определено има страхове за това.

    Марота пише: “ Заедно с други икономисти, аз съм съгласен съм с много опасения, изразени в тези ужасни поличби. Растящият дълг и дефицитните разходи се явяват данък за притежателите на долара.

    Обезценяването на долара застрашава статута му на световна резервна валута. Obamacare е най-лошият закон за последните 75 години. Социализмът е във възход и АНС наистина отменя огромни раздели от Конституцията. Аз не поставям под съмнение техните страхове“.

    В последните си бележки Марота изказва мнение , че американците трябва да имат авариен комплект за оцеляване, в случай на финансово или природно бедствие. Комплектът трябва да включва елементи, които ще помогнат на човек да остане жив в продължение на 72 часа след началото кризата, включително и огнестрелни оръжия .

    „Аварийният куфар е добра идея , в зависимост от това къде живеете, дори и ако в извънредни ситуации има прекъсване на електрозахранването, земетресение или ураган. Готовността ви ще ви позволи да помагате и на други в нужда. Бъдете готови . Особено, защото това ви помага да не се страхувате“, казва Марота.

    http://washingtonexaminer.com/be-prepared-wall-street-advisor-recommends-guns-ammo-for-protection-in-collapse/article/2541205

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *