Зеленият чай увеличава гърдите и развива ума

    jeniУчените са установили, че зеленият чай има много полезни свойства. При това върху мъжете и жените, той действа по съвсем различен начин. Представителките на нежния пол, които са ангажирани в намирането на нови начини да станат по-красиви, са получили от учените полезна информация.

    Оказва се , че зеленият чай, който момичетата и жените винаги са пили за да поддържат  фигурата си във форма, помага не само за намаляване на теглото. Американски учени са установили, че тази напитка помага да се увеличат  гърдите на жената.

    Зеленият чай съдържа аминокиселината L- теанин и кофеин, тези вещества стимулират активността на гръдната тъкан, което води до увеличението и. Между другото, учените препоръчват да се прави силна отвара и да се добавя към нея мед и лимон за по-добри резултати . Междувременно холандски учени имат свои собствени изводи за зелен чай.

    Те са видели в него полза и за мъжката част от населението. Същите вещества, които са толкова полезни за женските гърди,  при мъжете вляят върху мозъчната дейност. На силния пол зеленият чай  помага за концентрацията и  подобрява ефективността на мозъка.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *