ООН: За глобалното затопляне са виновни хората

    Научни експерти на ООН заявиха, че те повече от всякога са  убедени, че глобалното затопляне е причинено от човешката дейност.

    В новия доклад на Междуправителствената експертна група по изменение на климата се отбелязва, че 50-те години на миналия век, температурите са се повишили по безпрецедентен начин.

    Според учените, с увереност от 95% може да се каже, че хората са основната причина за това.

    Учените предупреждават, че повишаването на морското равнище може да достигне до 82 сантиметра до края на века.

    Според тях по-нататъшното затопляне е неизбежно, а паузата  за последните 15 години е твърде кратка, за да отрази дългосрочните тенденции.

    (Бел. ред. Всъщност новият доклад на ООН само потвърди информацията, че от 1998 г. досега, температурите на Земята не само не са се покачвали, а обратното – спаднали са. Което потвърждава неуважаваните от официалната наука прогнози, че идва период на застудяване.)

    Разбира се, повече от вероятно , Aaron Alexis е просто опасно шизофреник , който организирал избиването на невъоръжени хора , за каквото и свои собствени причини неизвестни за никого. Въпреки това, милиарди долари държавни разходи за научноизследователската прикрити форми на несмъртоносни оръжия все още са достатъчна основа за най-малко зададем въпроса дали твърдяното манипулиране на Alexis и съзнанието му е възможно.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *