Мадона разказа за любовна връзка с Брад Пит и за нов албум

    Madonna Visits The Hard Candy Fitness RomeПо време на цялата си кариерата Мадона не веднъж е шокирала публиката: появяваше се на сцената в много странно облекло, снимаше  предизвикателни клипове, споделяше в интервюта за различни издания пикантни факти от личния си живот.

    Не забравя тя и за феновете си. Например   редовно използва Instagram и други социални мрежи за да се  отчита за промени в живота си. Вчера Мадона отиде още по-далеч – уреди за феновете си чат в интернет,  където отговори на най- различни, дори провокативни въпроси.

    От чата най-шокиращото изявление на поп кралицата бе, че   е имала интимна връзка с Брад Пит.

    “ Брад и аз живеeхме заедно и спахме заедно, и имаше малко русо момче в нашето легло“ – призна поп дивата.

    Наистина след това тя веднага побърза да се извини на Анджелина Джоли. Всъщност, съжалявам Анджи, това е само една романтична мечта.

    И това не е единствената тайна, която тя разкри пред феновете си. От устата на певицата те научиха също, че на 55-тия си рожден ден е получила наргиле за марихуана с форма на … пенис. И тази година това за нея е  бил най-добрият и най-любим от всички подаръци. .

    А дали е ползвала подаръка по предназначение, звездата скромно замълча.

    Наред с другите неща, Maдона категорично отрече слуховете, че  яде само здравословна храна.  “ Това не е вярно – каза тя. Обичам лимонова торта и коктейл“ Dirty Martini“.

    При това на въпроса “ Против  какво се  борите днес?“ певицата откровено отговори: „Срещу цензурата и преследването на артисти от цял ??свят,  срещу това което се случи, например, с Pussy Riot“.

    Между другото напълно е възможно  през 2014 г. да чуем новите хитове на Мадона. “ Може би скоро ще издам нов албум – призна тя. Моите творчески сокове кипят и аз искам да работя с френското дуо Daft Punk,   в момента чакам обаждане от тях“.

    Разговорът с феновете определено е бил забавен и , както изглежда, е донесъл на поп дивата добро настроение. За тях това им даде възможност да се запознаят с любимата си певица отблизо. Например, че желае да е  20 -годишна: „Ако можех да се върна назад във времето, бих се посъветвала да  не вземам всичко присърце“.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *