Полякиня си е поставила задача: да преспи със 100 хиляди мъже

    28768411Добре е да имаш цел у живота. Такава има и 21 годишната полякиня Анна Лисевска, която си е поставила доста  трудна задача – да преспи със 100 хиляди мъже от цял свят. На своя уебсайт тя обяви старта на сексмаратона, в който може да вземе участие всеки мъж, разбира се, ако иска.

    „Искам мъже от Полша, Европа и целия свят. Обичам секса, забавленията и мъжете“ – обяснява Лисевска. Тя е  създала  отделен уебсайт и страница във Facebook, където всеки може да и помогне да  постигне целта си като се  регистрира.

    Анна, която е от Варшава вече е помислили за всичко: тя ще отделя по 20 минути всеки партньор за любовни ласки. Много или малко са тези минути, за Лисевска не е важно, защото, според нейните изчисления, това ще и отнеме около 20 години – при условие, че ще работи по рекорда само в събота и неделя .

    „В Полша сексът все още е тема табу,  и тези, които искат да изпълнят своите сексуални фантазии, се считат за перверзници, проститутки или психично болни“ – казва Лисевска.

    Засега Лисевска е твърде далеч от рекорда си- в „потребителската и кошница“ има само 284 мъже, но пък и тя е обявила началото на маратона едва преди месец.

    Между другото тя има постоянен партньор, който не е очарован от нейното намерение. Въпреки това той изглежда е много влюбен в нея, тъй като заяви, че „е трябвало да се примири“ с ексцентричните прищевки на  сладострастната полякиня.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *