Дженифър Анистън трябвало да иде на психиатър след развода си с Брад Пит

    anistonАмериканската актриса Дженифър Анистън, която  преди почти 10 години преживя болезнен развод с Брад Пит съжалява, че не е  потърсила психологическа помощ. Тя говори за това в интервю с партньора си във филма  „Ние Милър“ Джейсън Судейкис за списание Glamour.

    Судейкис пита Джен какво щеше да се посъветва на 30-годишна възраст. На това  Анистън казва: „Да потърся психотерапевт. Да изтрия  всички тези боклуци. Да отмия всички токсини и шум. Да разбера коя съм. Да изуча сама себе си. „

    В допълнение актрисата споделя, че счита  щастието за нещо неслучайно, а избор на самия  човек. „Не можеш да промениш това, което се е случило. Ако не си щастлив, не можеш  да станеш щастлив. Щастието – това е избор“- казва Дженифър Анистън. Тя допълни, че вече е  направила този избор.

    Дженифър Анистън се  омъжи  за Брад Пит през 2000 година. Пет години по-късно двойката се  разведе. Това беше предшествано от скандал заради изневярата на Пит. Актьорът  спретна рома с Анджелина Джоли по време на снимките „Мистър и мисис Смит“ и историята бе тиражирана подробно в жълтата преса. Естествено, това за Джен бе сериозно предизвикателство и стрес.

    Снимка: dailymail.co.uk

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *