Астролозите предсказаха съдбата на сина на Уилям и Кейт: Принцът ще стане велик реформатор

    Веднага след раждането на принца на Кембридж редица видни астролози предсказаха съдбата на третия наследник на британската корона. Те отбелязват, че коронованото дете е родено по време на пълнолуние, което, според тях, определя такива лични качества като скромност и чувствителност, пише  Christian Post.

    Новороденият монарх е роден във време, когато Венера преминава от съзвездие Лъв в съзвездието Дева, а хората, родени през този период се характеризират с любознателен ум и остроумие. Меркурий, който в този момент е в „ретроградна фаза“ определя приоритет на логиката над страстите.

    Dyke Begg, експерт в Международната асоциация на професионалните астролози смята, че времето на раждане на едно дете има  много сериозно влияние върху неговата личност.

    „Ако   детето се е родило до 17 часа, ще бъде типичен представител на съзвездието Рак, като баща си, принц Уилям. Но ако Луната в момента е била в Козирог, бебето ще наследи характера на майка си, херцогинята на Кеймбридж. В първия случай, той ще бъде семейно-ориентиран   човек, твърд отвън и мек отвътре, а във втория негови главни качества ще бъдат отговорност и надеждност „- цитира астролога  британския вестник The Daily Mail.

    Съдбата на новороденото   предсказаха и известните  индийски астролози Raj Kumar Sharma и колегата му Larra Shah,  които са уверени, че синът на Кейт Мидълтън и принц Уилям го очакват велики постижения: политическа дейност, провеждане на фундаментални реформи и участие в президентските избори в родната му Англия, където засега няма президентска институция, пише  сайтът на „Гласът на Русия“, като се позовава на  индийски източници.

    Индийските предсказатели смятат, че Великобритания е на ръба на голяма промяна, в която новороденият принц ще играе активна роля.

    „Наследникът на трона ще бъде истински реформатор и инициатир на реформи, които за първи път от стотици години ще променят коренно политическия пейзаж в Обединеното кралство“ – цитира изданието думите на астролога.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *