Kurir: Българите идат – Борисов на концерта на Цеца!

    svetlana-ceca-raznatovic-1372035434-329599На концерта на най-голямата балканска музикална звезда Светлана Цеца Ражнатович на 28 юни ще присъстват политици от България, пише сръбското издание Kurir. Тях би трябвало, според нашия източник от тяхното посолство,  да ги води бившият министър-председател Бойко Борисов, който обича песните на Цеца. Броят на билетите за концерта, които купува посолството,  рязко расте през последните дни.

    Освен бившият кмет на София интерес към концерта са проявили  и някои бивши министри, а и нови   от правителството на министър-председателя Пламен Орешарски. Ако наистина дойдат в Белград, както  искат, те ще гледат концерта от ВИП зоната, заедно с няколко свои колеги от Сърбия.

    Не е известно кой от сръбското правителство ще гледа концерта,  но ако се вземат предвид добрите отношения на Цеца с премиера Ивица Дачич, както и със сръбския  президент Томислав Николич, е много вероятно представителите на националното ръководство да са сред гостите и.

    http://30dumi.com/2013/06/kurir-ba-lgarite-idat-borisov-na-kontserta-na-tsetsa/

    По-късно Борисов отрече:

    “Това е поредният тежък компромат, нито знам, че ще има концерт, нито ще ходя, нито ме интересува.” Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов опроверга пред агенция “Фокус” информацията на сръбския вестник “Курир”, че ще присъства на концерт на сръбската певица Цеца Ражнатович на 28 юни.

     

     

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *