Джоли и Пит се изпокараха заради сватбата си

    pit-jolieНай-известната холивудска двойка се изпокара сериозно  заради предстоящата си сватба. Докато целият свят говори за детайлите на бъдещата церемония, Пит и Джоли не могат да решат елемнтарни въпроси. Най-големият проблем се оказва списъкът с гостите.

    Актрисата е забранила на бъдещия си съпруг да покани на тържеството някои от неговите приятели, заради техните пристрастия към алкохола, пише Heat Magazine. Бъдещата г-жа Пит се страхува, че те ще се напият в началото на церемонията и ще развалят цялата сватба.

    Забрана са получили Куентин Тарантино, Джон Хил и Филип Сиймур Хофман. „Анджелина иска на сватбата всичко да е цивилизовано и спокойно. Тя е притеснена от навиците на приятелите на Брад. Тя е убедена, че Джон и Куентин ще се напият веднага и ще развалят празника,“ – казва източник от кръга на актьорите.

    В списъка  с нежелани гости е също и  Джордж Клуни. Въпреки, че към  него тя не е настроена така войнствено. Той ще бъде поканен само ако не пие много на сватбата.

    Списъкът с поканените не е единственият проблем, който Звездната двойка все още не е решила. Също така не е ясно кой ще е шафер. Пит настоява, че това ще е брат му Дъг, а Джоли казва, че единственият достоен кандидат е брат и Джеймс.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *