Разкритията за НЛО бяха подкрепени от бивши конгресмени и сенатори

    Петима бивши членове на Камарата на представителите и бивш сенатор  са получили по  20 хиляди долара всеки за участието си в слушанията за разкриването на информация за НЛО, които се провеждат в Националния пресклуб  във Вашингтон, окръг Колумбия, за повече  достоверност, пише  кореспондентът на  Guardian Дан Робъртс.

    В заседанията  участват над 100 делегати, предвидени са видеоконференции с участието на уфолози от цял ??свят, със симултанен превод на това, което се случва на пет езика.

    Според бившия режисьор на документални филми  Линда Хоу, извънземните са започнали да посещават нашата планета „още преди динозаврите.“ „Става дума за такива напреднали  технологии, които могат да огъват пространството и времето“ – казва тя, цитирана от Робъртс.

    Бившият конгресменът Лин Улси не счита, че с участието в заседанията може да навреди на репутацията си, а бившият конгресмен, членът на Републиканската партия Роско Бартлет казва, че „извънземните не противоречат на Библията. Прочетете „Книгата Йов“, там всичко е писано.“

    Делегатите не се съмняват, че правителството на САЩ умишлено крие информация за контакти с представители на извънземни цивилизации, защото в противен случай „младите хора ще се възприемат като земляни и ще загубят верността си към своите  народи“, цитира Робърст думите на един от участниците в заседанията Стентън Фридман.

    „Никое правителство не може да позволи това да се случи.“

    Източник: The Guardian

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *