Поздравления, роди ви се Антихрист!

    Понякога децата разказват на своите родители неща, които ги кaрат да се чувстват като герои от филми на ужасите.  Родителите често са утешители за своите малки деца, които се страхуват от нощните шумове, тъмнината и „чудовища под леглoто.“

    Но понякога децата разказват на техните майки и татковци  толкова ужасни неща, че на тях им се струва, че са  герои от филми на ужасите. Проучването „Най-ужасните неща, които сте чули от децата си“, публикувано на сайта Reddit,  за един ден успява да събере повече от 10 хиляди отговори, пише Independent. Повечето от тях са  за смъртта.

    Двегодишния син на потребителя с ник  UnfortunateBirthMark намекнал на баща си, че те никога няма да се срещнат повече. „Когато оправях  одеялото му, той каза: „Сбогом, татко „. Аз го  коригирах:“ Ние казваме лека нощ“. На което той отговори:“.. Не, този път е сбогом“. Според  потребителя, той многократно влизал през нощта  в стаята за да провери дали синът му е там.

    thingsimeanttobe споделя: „моята петгодишна  дъщеря през нощта я мъчат кошмари, понякога тя се събужда с крясъци.  Веднъж, когато за пореден път я успокоявах с думите:“Мама е тук, всичко е наред “ тя отвори широко очи  и извика:“ Мамо, а  кой стои зад теб? „.

    Подобна е историята и на QuagmireDP:  „Дъщеря ми стоеше до отворената врата на шкафа и се преобличаше . Изведнъж тя започна да се смее, гледайки покрай мен. Попитах я какво е  толкова смешно… „Човек“- каза тя.“ Кой човек? „-попитах аз“ . Този който стои в банята с една змия на гърлото „… Огледах се – нямаше никой.  Но  не смея да търся документи за  историята на нашия дом за да открия, че някой е се е обесил в банята. Но поне дъщеря ми не се страхуваше,.“ – пише той.

    Да се разправи с по-малкия си брат предложила  дъщерята на Like_I_was_sayin. Тригодишното  момиче стояло до новороденото и тихо казало: „Татко, това е чудовище … ние трябва да го изгорим.“ На което друг родител отговаря: „Поздравления, роди ви се Антихрист.“

    Много от родителските истории са и за  това колко  жестоки могат да бъдат малките деца. „Събудих се около 4 часа сутринта, защото четиригодишната ми  дъщеря ме дере с нокти по лицето, и, гледайки ме право в очите,  прошепна:“ Искам да одера  цялата ти кожа, „- пише psalm_69.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *