РЗС: Според Кунева 97% от хората са ненормални

    Тези дни България осъмна с множество билбордове с лозунга „Да на нормалността.” Куневата партия на 12 май според всички нормални социолози би получила не повече от 3%. С този слоган на практика Кунева-Пръмова казва, че останалите 97 % от хората са ненормални.

    Това е обида за всеки българин, който се чувства нормален, но няма да гласува за проваления проект на Кунева, Даниел Вълчев и ренегатите на Костов.

    РЗС счита, че при Кунева няма нищо нормално. Всичко е фалш и лицемерие. Снахата на Политбюро, която цитираше като символ верую първо Тодор Живков, после Филип Димитров, а накрая Симеон Сакскобургготски, да иска отново властта? Нормално ли е емблемата на унизителния за народа преход да иска да е вечната Амбър в политиката? Или пък е нормално в преговорния процес да предадеш всички интереси на България?

    Настояваме Пръмова да каже от къде е намерила пари за всички тези билбордове, при условие, че за изтеклата година приходите на партията й са 18 000 лева от дарения и 14 000 от членски внос. Българският народ има право да знае кой пълни черната каса на Кунева-Пръмова.

    Паралелът с предишните парламентарни избори е неизбежен. Тогава медиите на Иво Прокопиев бълваха небивалици за билбордовете на РЗС. Но за разлика от Кунева, РЗС получава държавна субсидия и може да си го позволи. Днес тази медийна група мълчи, за нея Кунева е тема табу.

    РЗС настоява компетентните органи да направят незабавна проверка и пълна ревизия на финансовите потоци към Движение България на гражданите. Призоваваме да се изпълнят разпоредбите на чл. 43 от Закона за политическите партии /ЗПП/ и получените по нерегламентиран начин средства да бъдат отнети в полза на държавата.

    РЗС ще сезира до края на седмицата Комисията за защита от дискриминация и заради клипа на Пръмова, който индиректно внушава, че хората, които не я подкрепят, са ненормални.

     

    ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *