С „Време е за възмездие“ ВМРО се впуска в предизборната битка

    ВМРО – Българско национално движение събра водачите си на листи от цялата страна днес пред Съдебната палата в София. 18 е номерът на партията в интегралната бюлетина.

    Пред институцията, която би трябвало да съблюдава спазването на законите, ВМРО запали 6 чучела на виновниците за геноцида над българския народ – Борисов, Цветанов, Станишев, Сакскобургготски, Костов и вечният Доган.

    Тези шестимата носят персонална отговорност за отчаянието, което доведе до ритуалното самозапалване на шестима българи през последните месеци на протести. Затова днес символно палим шестте кукли с техните ликове, защото искаме възмездие, посочиха от партията.

    За разлика от другите политически сили, ВМРО включи в над 50 % от местата в листите си за кандидати за народни представители, хора от гражданска квота. За областите  Перник, Монтана, Видин, Сливен, Бургас, Ямбол, Разград и Силистра водачи са непартийни лица. Емил Димитров (Ревизоро) е едно от известните граждански лица и е водач във Варна и Шумен.

    Съюзът на свободните демократи (ССД) подкрепя ВМРО и участва в листите на партията със свои представители. Водачи на листи от ССД са в районите София – област, Ловеч и Хасково.

    Лидерът на ВМРО – Българско национално движение Красимир Каракачанов води листите на партията в два района – София (25 МИР) и Плевен. Зам.-председателят Ангел Джамбазки е водач в София (23 МИР) и Благоевград. Другият заместник – Искрен Веселинов води партийната листа в Русе.

    На челни позиции в листите са известни лица от протестите – Иван Бонев, Светлозар Филипов, Ясен Иванов, Илко Денков, Тома Иванов и др.

    http://vmro.bg

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *