Шарън Осбърн ще помогне на семейството на Майкъл Джексън да възстанови справедливостта

    osbernЗвездата има доказателства, че Кралят на попа е доведен умишлено  до смърт.  Близо четири години от деня, когато почина Майкъл Джексън, а семейството на музиканта не може да се смири с неговата смърт. Сега близките му  се опитват да получат обезщетение от застрахователната компания, която е обслужвала на Краля на попа. По-специално, това е компанията, която е придружавала неговото несъстояло се концертно турне «This Is It Tour».   И сега на тяхна страна реши да застане мениджърът и продуцент Шарън Осбърн.

    Според съпругата на Ози Озбърн, има доказателства, че застрахователите са били наясно с влошеното здраве на Джексън, но   не са направили нищо. Шарън  ще даде показания в съда за това, че именно те са наели д-р Конрад Мюрей.  Установено е, че неговите действия са довели до смъртта на музиканта.

    Осбърн е сигурна, че е говорила с хора, които са и предоставили доказателства, че застрахователите  са спечелили от Джексън, без значение дали би се осъществило това турне или не. Според нея, компанията е проявила престъпно нехайство по отношение на своя клиент и, всъщност, го е убила. Тази информация тя ще изнесе в съда.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *