Мъжете се интересуват от лицето на една жена, а не от фигурата и

    zena-1Представителите на мъжката част от човечеството са споделили информация за това, какво влияе върху избора им за втора  половинка.

    Жените никога не престават живо да се интересуват от въпроса, какво всъщност влияе върху избора на мъжете, когато става въпрос за партньорката им в живота.

    Според проучване на един от сайтове за запознанства, мъжете са много по-заинтересовани от красиви лица, а не от стройни фигури. Мъжете вярват, че ако едно момиче е с грозно лице, красивата фигура няма да го спаси.

    За пореден път потвърждава факта, че те харесват пищни красавици, а не от кльощави момичета. Това не означава, че съществува спешна необходимост от напълняване, според уверението на мъжете. Просто на силния пол повече му допадат момичета с великолепни гърди и бедра и малка талия, а не твърде слаби  момичета.

    Освен това повечето мачовци се радват на открита усмивка и закачлив поглед. Такива женски трикове  могат да играят важна роля, преди решението на мъжа да покани ли момичето на среща или не.

    И освен това общоприетите стандарти за красота 90-60-90 никой не е отменял…

    story.com

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *