ФБР поставя НЛО в списъка с 10-те най-издирвани. Не точно така.

    la-na-nn-fbi-puts-ufos-on-10-most-wanted-list--001Нещо проблесна в небето над Ню Джърси. Супермен? Или е просто метеорит, отклонил се от  пътя към Челябинск? – пише Los Angeles Times.

    Когато миналата седмица в небето над североизточната част на Съединените щати са наблюдавани странни светлини, зорки наблюдатели  направиха заключението: това е НЛО, посочва  Майкъл Mускал.

    В светлината на тези събития ФБР в края на миналата седмица изпрати съобщение до пресата, в което напомня на хората, че в миналото е  изследвало феномена НЛО. Преди две години агенцията  разпространи документ с дата 22 март 1950 г., в който се говори за наблюдението на  три   обекта, които приличат на летящи чинии в Ню Мексико. Документът е видян 2 000 000 пъти от публикуването му.

    „Те бяха описани като цилиндрични предмети, раздути по средата, около 50 метра в диаметър. Във всеки от тях са се намирали по три тела с човешка форма, но с ръст само три фута, облечени в метални дрехи с много фина текстура,“ – се казва в доклада на агент Гай Хотел. По неясни причини  докладът завършва с думите „допълнителен анализ не е извършван.“

    „Докладът не доказва съществуването на НЛО, това е просто получено съобщение от втора и трета ръка, което никога не е била разследвано,“ – се казва в съобщение за пресата, което ФБР публикува миналата седмица.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *