В Сатаната от сериала „Библията“ разпознаха Барак Обама

    obamaЗрителите на History Channel разпознаха в Сатаната  от сериала „Библията“ американския президент Барак Обама, твърди The Hollywood Reporter. Още преди сериалът да излезе в ефир,   приликата на играещия Сатана марокански актьор Мохамед Мехди Уазани американския президент е отбелязал журналистът Глен Бек, а след показването му за това пишат хиляди потребители Twitter.

    Авторите на филма отхвърлят подозренията, че приликата е умишлена. Според изпълнителните   продуценти на „Библията“ Марк Бърнет и Роми  Дауни и ръководството на канала, The  History Channel се отнася с  голямо уважение към Обама, и факта, че някой е направил неверни заключения за приликата на актьора с президента, кара неговите автори да изпитват съжаление.

    Авторите на „Библията“ също така отбелязват, че Уазани е играл Сатана преди и в други сериали, които са показвани на екран,  когато Барак Обама още не е бил президент на Съединените щати. Уазани е участвал в такива в  исторически филми като „Цар Давид“ (1997) и „Десетте Божи заповеди“ (2006).

    Минисериалът „Библията“ се излъчва на History Channel от 3 март 2013. Серията получи  одобрението на критиката и има  безпрецедентен за кабелни телевизии рейтинг.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *