С „У-у-у“ и „защо бягаш“ посрещнаха Борисов в Ловеч

    10 младежи посрещнаха с викове „У-у-у!“ и „Защо бягаш?“ бившия премиер Бойко Борисов пред гимназията за чужди езици, предаде репортер на БГНЕС.

    Борисов пристигна с джип, който караше лично той и не Спря пред протестиращите. Младежите носеха плакати с лика на Борисов и надписи: „Той е виновен за всичко“, „400 хиляди безработни заради него“, „Забрани тютюнопушенето, унищожи заведенията“.

    След като Бойко Борисов влезе в двора на училището младежите скандираха „защо бягаш“ и „защо го пазите, той е бивш“ към полицаите, които затвориха оградата на училището.

    На плакатите, с които бе посрещнат бившият вече министър-председател на държавата пише още: „Над 40% от младите хора са безработни“, „Кой назначи Митко Каратиста в ЧЕЗ със заплата от 35 хиляди“, „Бойко, защо избяга без да ни решиш проблемите“, „Буда, къде са ни парите“, „Какво стана с Мишо Бирата?“.
    Бойко Борисов избяга и на излизане без да спре, а хората продължаваха да скандират: „Къде бягаш, мутра такава?!“, други пък каза: „Добре, че не ни набиха все пак“. /БГНЕС /

    http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5611671

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *