Вече може да се заработят 30 000 лв. срещу доказателства за корупция на изборите

    Бойко Борисов е бедствие за националната сигурност. Това заяви Цончо Колев, бивш старши инструктор в антитерористичен отряд на червените барети и ръководител на щаба на партия „Свободен народ“ за борба с изборните измами. Върнах се в България, не за да правя политика, поясни той и обясни, че се върнал, за да направи честна изборна програма.

    Колев иска да даде своя принос за разкриване на лъжата Бойко Борисов. Чашата на неговото търпение преляла след срещата на българския премиер с американския президент Барак Обама и по-точно възхвалите за каратистките умения на Бойко Борисов. Колев обясни като абсурдно излязлото в медиите, че Барак Обама заявил, че ако е българин, би гласувал за Бойко Борисов.

    Бившият антитерорист припомни разхожданите чували с бюлетини при последните избори, което според него е гавра с избирателите. Бойко Борисов редува гафове с откровени престъпления, посочи още той и подчерта, че премиерът се е качил на главата на цялата нация. Той припомни още и гафовете на премиера с Мишо Бирата и френските парашутисти. Друг гаф е неразплитането на терористичния акт в Сарафово. Когато някой нарочи държава, такъв акт може да се случи, обясни Цончо Колев.

    Пропуските на българската държава идват от това според него, че правителството не е обърнало внимание на предупрежденията, които е получавала. Това е едно ненормално отношение към сигурността на хората, заяви експертът по национална сигурност.

    Цончо Колев е доволен, че партия „Свободен народ“ е отказала министър-председателят да стане президент. Той припомни, че Бойко Борисов се е отказал от президентския пост, след като Алексей Петров се е кандидатирал за държавен глава. Днес обаче той отчита това като грешка, защото партията е спряла Борисов да бъде сигурен в битието си, да позира и да реже лентички. Сега се оказало, че като министър-председател той е по-вреден, тъй като нанася огромни щети на икономиката и държавността.

    Предизборният щаб на партия „Свободен народ“ дава награда от 30 000 лева за този, който предостави годни доказателства за пред съда за купуване на членове на секционни избирателни комисия. Иначе партията е готова за коалиция с всяка истинска опозиция, която иска да свали режима на Бойко Борисов.

    Митовете за бойните умения на Бойко Борисов бяха развенчани от Георги Ривов, съпредседател на партия свободен народ. Той посочи, че в каратето има два вида черни пояси, един за технически умения и знания и друг се дава за принос в каратето. Именно с втория тип се сдобил Бойко Борисов след като станал главен секретар на МВР.

    Господин Обама няма защо да се плаши от нашия министър-председател. Той няма нужните умения да го тръшне на земята, коментира и Теодор Дечев, също съпредседател на партия „Свободен народ. Той обясни, че партията се готви за борба с измамите по време на изборите, които се очаква да направи премиерът Бойко Борисов.

    Дечев е доволен, че в ръководството на партията основно има млади хора. Другите партии създават младежки организации като концентрационни лагери за младите хора, похвали се той и наблегна на един интересен факт.
    Съдията от СГС Румяна Ченалова на случаен принцип била избрана да регистрира партията „Свободен народ“. Интересното е, че тя е и съдията по мегаделото „Октопод“, един от подсъдимите, от които е Алексей Петров.

    Не са тайна и близките отношения на бившата барета в партия „Свободен народ“. Ченалова обяснила, че ще се произнесе в срок по регистрацията на партията, но си направила отвод. С него според Теодор Дечев Ченалова си спестила натиска от страна на шефката на СГС Владимира Янева и вътрешния министър Цветан Цветанов.

    Алексей Петров е политически затворник номер 1 в България, подчерта Теодор Дечев. Алексей Петров няма да се занимава с партийна дейност и няма да се кандидатира за депутат с листата на „Свободен народ“, увери още Дечев. Той обясни, че партията ще се бори с по думите му Бойковото партийно строителство и разрушителство.

    Като доказателства за тази дейност на министър-председателя той посочи създадената в СДС, както той се изрази, група на 100-те каба гайди. Сега премиерът се опитвал да прилепи партиите на Касим Дал към остатъка от СДС. Друг пример за Борисовото партийно инженерство е това, че премиерът превърнал РЗС в посмешище, след което му пришил Веселин Марешки, създавайки коалицията „Ярешки“.

    Дечев прогнозира, че съвсем скоро министър-председателят ще наруши конституцията. Прогнозата си той връчи на оператора на Канал 3 със специално поръчение да предаде плика на Сашо Диков. В плика се намира прогнозата на партия „Свободен народ“ кой текст от конституцията Бойко Борисов ще наруши до 3 месеца. Дечев призова Сашо Диков след 3 месеца да отвори плика, за да стане ясно на обществото дали прогнозата на партията е вярна.

    http://news.ibox.bg/news/id_223914941

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *