Бездомникът, който получи обувки от полицай, отново е бос

    Репортери на вестник The New York Times успяха да открият в Манхатън местния бездомник Джефри Хилман, който стана известен през миналата седмица, след като получи като подарък от полицая Лорънс Де Примо чифт обувки.

    Както изяснили журналистите, Хилмън отново ходи бос из града. На въпрос къде са известните обувки, скитникът отговорил: „Аз ги скри. Тези обувки струват много пари, за тях може да ме убият.“ Да проверят стинността на тази версия за изчезването на обувките журналистите не успели.

    Хилмън изразил дълбока благодарност към полиця,, който показал съчувствие към босия си  сънародник и му дал обувки, закупени с негови пари: „Аз наистина оценявам тази постъпка. Бих искал       в света да има повече такива хора“

    В същото време, обаче, той се оплаква, че от славата, която придобил с тези обувки, животът му  не се е променил към по-добро: „Пуснаха ме в YouTube, всеки телевизор на планетата сега ме показва, и без каквото и да е разрешение … Къде е моят дял?“

    Бездомният човек също така казал, че в миналото е служил в армията, но след уволнението животът му не се развил така както той е очаквал. Според бившия военен, той има две деца, с които не поддържа връзка.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *