Tоп 10 на най-красивите звездни торсове

    Тези мъже са създадени за да носят тежките  пазарски чанти на любимите си, смятат експертите от списание People, които са направили класация на знаменитости с най-красивите торсове.

    На първо място е Джерард Бътлър. В последния филм, който ще бъде показан на 7 декември, актьорът играе най-вече с мускулите, но изглежда невероятно.

    Второ място заема Райън Гослинг. Торсът  му е толкова възхитителен във филма „Тази луда любов“, че дори и Ема Стоун се съмнява в неговата автентичност. „Това е тялото му? Наистина? Мислех, че е  „Фотошоп“ – се пошегува актрисата  в интервю, запитана какво мисли за красотата на Гослинг.

    Особа с кралска кръв е на трето място. Принц Хари е показал  добра форма през 2008 г., докато служи в Афганистан. На снимките, където Хари играе на ръгби, с торса си изглежда безупречно.

    Четвърто място е за актьора Зак Ефрон. Когато младият мъж излезе от морето след сърфиране на  Хаваите, фенките падахa, с усмивка си спомнят  експертите на People..

    Хю Джакман обича да тича на плажа. Сега той го прави по време на работа. Актьорът се снима в   Австралия  , което не му попречи да вземе петo място.

    Следват  Джо Mанганело,  Keлън Лътц, Брадли Купър,   Meхкад Брукс, Джъд Лоу.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *