Трейлъри към филма „Бригада. Наследникът“ (видео)

    Показаха първите кадри и трейлъри от продължението на гангстерската поредица „Бригада. Наследникът“. 10 години след премиерата на руския телевизионен филм “Бригада”, който бе показан и у нас, в края на тази есен   се появява продължението на този странен сериал – “Бригада. Наследникът”.
    “Бригада”, ако си спомняте, е мутренски сериал от 2002 г., и е дебют на режисьора Алексей Сидоров. В 15 серийния филм се разказваше за периода 1989-2000 г, а в центъра на сюжета е историята на четирима добри приятели-мутри, водени от Саша Белов (Сергей Безруков). Във филма участваха и Андрей Панин, Екатерина Гусева, Дмитрий Дюжев, Владимир Вдовиченков и Павел Майков.

    В продължението на “Бригада” става дума за сина на главния герой – Иван. Минало е много време след като приятелите на Саша Белов са убити, а младият мъж се крие от тайните служби в САЩ. Но парите, които е оставил Белов на сина си, не дават покой на бандитите и те започват да търсят Иван.

    В новия филм участват Екатерина Гусева, Иван Макаревич, Кирил Нагиев, Александър Иншаков, Валерий Золотухин, Игор Жижкин и много други. В писането на сценария е участвал Олег Рой. Снимките са правени миналата година от август до ноември в Русия, Черна гора и САЩ.

     


    Новости кино


    Новости кино


    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *