Posted inБез категория

Излиза продължение на руския сериал „Бригада“

10 години след премиерата на руския телевизионен  филм „Бригада“, който бе показан и у нас,  в края на тази есен ще се появи продължението на този странен сериал –   „Бригада. Наследникът“.
„Бригада“, ако си спомняте, е   мутренски сериал от 2002 г., и е дебют на режисьора Алексей Сидоров. В 15 серийния филм се разказваше за периода 1989-2000 г, а в центъра на сюжета е историята на четирима добри приятели-мутри, водени от Саша Белов (Сергей Безруков). Във филма участваха и Андрей Панин, Екатерина Гусева,   Дмитрий Дюжев, Владимир Вдовиченков и Павел Майков.

В продължението на „Бригада“ става дума за сина на главния герой – Иван. Минало е много време след като приятелите на Саша Белов са убити, а младият мъж се крие от тайните служби в САЩ. Но парите, които  е  оставил Белов на сина си, не дават покой на бандитите и те започват да търсят Иван.

В новия филм   участват Екатерина Гусева, Иван Макаревич, Кирил Нагиев, Александър Иншаков, Валерий Золотухин, Игор Жижкин и много други. В писането на сценария е участвал Олег Рой. Снимките са  правени миналата година  от август до ноември в Русия, Черна гора и САЩ. Предполага се, че премиерата ще е   на 29 ноември тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *