Cosmopolitan връчи наградите Ultimate Women of The Year

    Британското издание на списание Cosmopolitan   връчи наградата Ultimate Women of The Year за най-успешните жени за годината, пише The Daily Mail. Събитието, на което се честват представители на шоу-бизнеса, спорта, музиката и телевизията, се състоя в Лондон във вторник, 30 октомври.

    Сред наградените  е и дъщерята на Ози Озбърн – Кели, която е призната за „модна икона“. Самата 28-годишна певица, актриса и амбициозен дизайнер Кели Озбърн призна, че не е очаквала да получи толкова почетна награда, тъй като преди  не е изглеждала толкова добре, както сега, не се е отличавала с добър   вкус и хармония.

    Също така Ultimate Women of The Year бе присъдена на поп певицата Черил Коул („Поп – звезда на годината“), сестрите  Ким, Kъртни  и Клои Кардашиан („Кралицата на смелостта и самочувствието“), лекоатлетката  Джесика Енис („Олимпиец на годината“), бившата участничка в групата Pussycat Dolls Никол Шерцингер (наградена  за смелостта и способността да запази положителна нагласа) и др.

    Освен жените по време на церемонията на Cosmopolitan бахя наградени и мъжете. Например, награди получи групата One Direction  (като най-добрите мъже на годината) и гимнастика Луис Смит (той бе награден за сексуалност).

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *