Sony представи чудовище: Най-големият таблет Sony Vaio Tap 20

    Таблетът Sony Vaio Tap 20 има сензорен   20-инчов екран,  работи с най- новата версия на „Windows“ и  върви в комплект с клавиатура и мишка.

    Докато всеки се опитва да представи по-малки модели на таблети, „Sony“ тръгна в друга посока, създавайки може би най-големия таблет в света.

    Soni, с изключение на няколко нови модели хибриди между таблет и лаптоп, представи „гиганта“ – Tap Vaio 20, който на някои сайтове, посветени на иновациите в технологиите,  е  наречен „най-големият таблет на пазара и преносим all-in-one PC в света „.

    Този таблет идва с 20 инчов екран, който е чувствителен на допир и  работи с най- новата версия на „Windows“. Това, с което компютърът е по-различен от останалите, е, че има допълнителна батерия, така че спокойно можете да изключите захранването.

    Разбира се, като се имат предвид размерите на този огромен  таблет, той не е предназначен  за пътувания.

    Стив Никел от Sony Vaio  заяви: „Sony с този компютър съдаде  нова категория персонални компютри, които съчетават  функционалността на настолните с мобилността на преносимите и таблетни компютри.

    Хардуерни характеристики на компютъра: той работи на Intel процесори (Кор i3, i5 или i7), има твърд диск с капацитет до 750 GB (можете да изберете SSD с 512 GB), 4 или 8GB RAM, USB 3.0, а  неговата разделителна способност е 1600 ? 900 пиксела.

    Скоро можем да го очакваме на пазара с начална цена от 879  до 2500 долара, в зависимост от конфигурацията.

    Трябва да се подчертае, че „Сони“ е изхвърлил някои неща, които са нормални за днешните компютри, така че цената да  е по-приемлива – този таблет не разполага с HDMI вход и оптично устройство.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *