Синдромът на безкрайния оргазъм

    Всъщност такава болест наистина има, нарича се синдром на перманентно възбудените гениталии, и от нея няма отърване. Това заболяване явно са пипнали повечето министри и депутати в управляващата класа. За тях всичко, свързано с тяхното управление е в състояние да ги накара да показват веднага пред всички симптомите на тази болест.

    В какво се изразяват тези симптоми в политическия вариант на синдром на перманентно възбудените гениталии?

    Като първо в многократно повтаряне на един и същи акт по един и същи начин, свеждащ се до хвалба на магистрали, нисък бюджетен дефицит, ниски  данъци и икономическа стабилност.

    Като второ в многократното повтаряне на заклинанията за лошата тройна коалиция, лошите комунисти и още по -лошия материал.

    И като трето, но не и последно – колко добре живеем, как няма престъпност, и как съвсем скоро искащите да станат граждани на България ще играят на руска рулетка за да се вредят за заветното гражданство.

    Страничните симптоми се появяват обаче не в самите управляващи, а в слугинските им медии, на чиято територия всички българи вече директно са попаднали в рая. Лошото в случая е, че това наистина е буквално.

    Засега лечение от тази болест няма, но успокоителното е, че влизайки в редиците на управляващите, човек не знае, че е болен, с малки изключения,  разбира се…

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *