Принц Хари получи предложение да се снима в порно за $ 10 милиона

    На Уелския принц Хари предложиха 10 милиона долара да се снима в порно филм, пише TMZ.com. Предложението е от  основателя на  Vivid Entertainment – най-големият американски производител на порнографски видеоматериали.

    „Бяхме изненадани и възхитени от последните ви лудории в Лас Вегас.  За съжаление, това, което се случва във Вегас, не винаги остава там.“ – пише на принц Хари шефът на студиото Стив Хирш (писмото е на разположение на TMZ). В тази връзка Хирш заяви, че в момента Vivid Entertaiment счита кандидатурата на Хари за най-подходяща за снимане в такъв жанр, като порно с известни личности.

    „Ние искаме да ви предложим възможността наистина да станете най-готиния принц за всички времена, с участието в забавен, сексуален, високобюджетен филм за възрастни под името „Неприятности с Хари“ (The Trouble with Harry) – се казва в писмото.

    Принц Хари има право да избере мястото на снимките. Vivid Entertainment, от своя страна, ще осигури красиви момичета. Що се отнася до секссцените, те , според Хирш, ще изглеждат достойни за кралска особа.

    Предложението да се снима в порно Хари получи във връзка с неотдавнашната публикация на няколко снимки от частно парти в Лас Вегас, на което бе сниман  гол. Според медиите Хари останал гол  по време на игра на билярд с разсъбличане, след което един от посетителите (или посетителките) фотографира  принца с мобилен телефон. Впоследствие автентичността на снимките бе призната от кралското семейство, което помоли британските медии да се въздържат от публикуването им.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *