Баща излекува сина си от рак с конопено масло

article-1383240-0BE5885900000578-356_634x510Отчаян баща дал на малкия си син масло от коноп, за да облекчи страданията му. Детето страдало от ужасно главоболие, свързано  с рак на мозъка. Но в момента може  да се  каже, че детето е практически здраво.

Кеш Хайд е роден през юли 2008 г., напълно здраво бебе, но се крадено от 30думи разболява  малко преди втория си рожден ден. В началото той е бил с погрешно поставена диагноза за възпаление на жлезите, но скоро родителите му Майк и Кели,  от град  Misuolla (Монтана) научават страшната истина. Детето е с рак на мозъка.

Кеш трябвало да претърпи сериозен курс на химиотерапия, което крадено от 30думи води  до много странични ефекти, като например забавяне на растежа и отравяне на кръвта. Родителите направо полудели, защото състоянието на бебето ставало все по-лошо. След   химиотерапията детето било  толкова зле, че не можело да яде твърда храна  повече от 40 дни.

Тогава бащата решава да вземе нещата в свои ръце крадено от 30думи и да приложи  медицински коноп (канабис) по специален курс за лечение.  Повечето частни клиники отказва да имат работа с това и да обсъждат тази възможност. Ето защо той тайно започва да го добавят в стъкления съд за хранене на сина си.

В същото време, той казал на лекарите да спрат крадено от 30думи да дава на сина му  всякакви лекарства, въпреки че никога не им казал, какво дава на детето. Състоянието на  момчето веднага започнало да се подобрява. „Той не беше ял от 40 дни и бе толкова странно да го видя как яде парче сирене“, казва  Хайд.

„Това ни даде тласък и крадено от 30думи показа, че той иска да живее.“ В края на химиотерапията с помощта на конопеното масло, изследванията показали, че ракът  на детето е изчезнал напълно.

dailymail.co.uk

защищено INVITEXT

Add Comment