Баща излекува сина си от рак с конопено масло

article-1383240-0BE5885900000578-356_634x510Отчаян баща дал на малкия си син масло от коноп, за да облекчи страданията му. Детето страдало от ужасно главоболие, свързано  с рак на мозъка. Но в момента може  да се  каже, че детето е практически здраво.

Кеш Хайд е роден през юли 2008 г., крадено от 30думи напълно здраво бебе, но се разболява  малко преди втория си рожден ден. В началото той е бил с погрешно поставена диагноза за възпаление на жлезите, но скоро родителите му Майк и Кели,  от град  Misuolla (Монтана) научават страшната истина. Детето е с рак на мозъка.

Кеш трябвало да претърпи крадено от 30думи сериозен курс на химиотерапия, което води  до много странични ефекти, като например забавяне на растежа и отравяне на кръвта. Родителите направо полудели, защото състоянието на бебето ставало все по-лошо. След   химиотерапията детето било  толкова зле, че не можело да яде твърда храна  повече от 40 дни.

крадено от 30думи

Тогава бащата решава да вземе нещата в свои ръце и да приложи  медицински коноп (канабис) по специален курс за лечение.  Повечето частни клиники отказва да имат работа с това и да обсъждат крадено от 30думи тази възможност. Ето защо той тайно започва да го добавят в стъкления съд за хранене на сина си.

В същото време, той казал на лекарите да спрат да дава на сина му  всякакви лекарства, въпреки че никога не им казал, какво дава на детето. Състоянието на  момчето веднага започнало да крадено от 30думи се подобрява. „Той не беше ял от 40 дни и бе толкова странно да го видя как яде парче сирене“, казва  Хайд.

„Това ни даде тласък и показа, че той иска да живее.“ В края на химиотерапията с помощта на конопеното масло, изследванията показали, че ракът  на детето е изчезнал крадено от 30думи напълно.

dailymail.co.uk

защищено INVITEXT

Add Comment