Първата рисунка на полето се появи в Англия

Необичайно топлото време в Обединеното кралство тази пролет донесе на земята на Мъгливия Албион не само много летни цветя, но и нови  загадки. Наскоро в полетата с рапица, недалеч от   Уилтшир, се появиха и първите пиктограми.

Тъй като този регион, в който се намират едни крадено от 30думи от   най-известните сгради от неолита, известен благодарение на ежегодните  а житните кръгове, новият   модел не е голяма изненада.

Пиктограмата се състои от шест полумесеца, формиращи цветни венчелистчета. Според крадено от 30думи експерта Люси Прингъл (Lucy Pringle), това е първата „правилна“ рисунка, която се появява през тази година.

Мис Pringle е основател на Центъра за изследване на житните кръгове (Centre for Crop Circle Studies).. Изследователката е посветила повече от година за  анализ на физиологичния и психологически ефект върху   хората.
Според резултатите крадено от 30думи от изследването, хората, които са посетили областта с кръгове наистина имат краткосрочни промени в мозъчната активност, както и работата на хормоналната им система.

крадено от 30думи
защищено INVITEXT

Add Comment