Единствената дъщеря на Кадафи- Айша отиде на първа бойна линия

    Единствената дъщеря от всичките осем деца на либийския диктатор Муамар Кадафи отиде на фронта, за да  подкрепи бойния дух на неговите верни войски.

    За това пише британският вестник „Daily Star“- “ Кадафи хвърли в борбата срещу бунтовниците скритото си оръжие- Секси блондинката негова  дъщеря Айша „.

    Изданието отбелязва, че 34-годишната майка на три деца, Айша отиде на фронта, без грим и с кърпа на главата си, въпреки че обикновено е облечена в рокли „висша мода“. Тя дори получи прозвището „Клаудия Шифър на Северна Африка.“

    Наследницата на Кадафи пламенно призова войниците да подкрепят  баща и, който е  „велик човек и ръководител.“

    Още преди бомбардирането на Либия от коалиционните сили, Айша, която открито  подкрепи баща си, беше лишена от титлата посланик на добра воля на ООН.

    Според слуховете, Айша мрази Запада от момента, когато е още на девет години и приемната и сестра Хана бе убита през 1986 г. по време на бомбардировка от самолети на САЩ над Триполи.

    „Аз с събудих от писъците на сестра ми, кръвта и ме засипа“ – казва Айша.

    От тогава  Айша, която се омъжи за братовчед си, Ахмед ал-Кадафи през 2006 г., изразяваше подкрепата си за Иран и дори работи като адвокат за бившия иракски президент Саддам Хюсеин.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *