Военен трибунал в Русия осъди разрушителната политика на Путин

    На 10-ти февруари 2011 год. в Москва по  решение на Всерусийското офицерско събрание се проведе военен съд за разглеждане на разрушителните дейности на В. В. Путин.

    Както съобщава сайтът на  Виктор Илюхин,  обвинителна  реч на заседание на Трибунала е направил депутатът в Държавната Дума, заслужилият юрист на Русия Илюхин В.И.
    Предлагаме ви откъс от присъдата на военния съд.

    Уважаеми бойни другари!

    В съответствие с решението на срещата на Всерусийското офицерско събрание,  проведено през февруари 2008 г., неговото  председателство   създаде  военен съд за оценка на дейността на бившия президент на Руската федерация, бившия  върховен главнокомандващ на руските въоръжени сили Владимир Путин, сега министър-председател на Русия.

    Офицерското събрание не може да подмине тази разрушителна политика, която провеждаше и продължава да провежда Путин срещу отбраната и сигурността на Русия, за деморализиране на армията и флота, военно-промишления комплекс.

    Група учени, адвокати, крупни военни специалисти, експерти от различни области на знанието, правейки задълбочен и безпристрастен анализ на Владимир Путин, стигна до категоричен извод, че той е извършил умишлени действия, довели до драстично намаляване на военната, икономическата и други сили  на страната.

    Трябва да се отбележи, че тази дейност до голяма степен е станала възможна в резултат на бездействието на руското общество, военните и опозицията, като се е извършвала под прикритието на мащабен  популизъм и заблуда на нацията, каквито нямат аналог в новата история, ако не си припомним методите на Гьобелс с „промиването“ на мозъци.

    Настоящото поведение на обществото и армията може да се сравни с поведението на вързан кон, когото водят в кланица, но все още малко го хранят по пътя и той е толкова щастлив.

    Целият анализ на дейността на Путин, както и вредите, които той е нанесъл на Русия, според Всерусийското офицерско събрание може да прочетете ТУК

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *