РЗС: "Бойко + ГЕРБ = Мафия + ДС + БКП"

    Във връзка с последната порция лъжи на Бойко Борисов, че едва ли не оповестяването на лобистките му телефонни разговори с шефа на митниците Ваньо Танов са ответен удар на разформированата преди повече от 20 години Държавна сигурност, Политическият съвет на РЗС заявява следното:

    Едва ли Бургас е най-подходящото място, където Борисов може да се разграничи от Държавна сигурност, поради два безспорни факта: Първо, ГЕРБ има мажоритарно избран депутат в този избирателен район и това е агентът на ДС Божидар Димитров, чрез който премиерът контролира контрабандните канали за износ на антики от България.
    И второ, областен управител на Бургас е дългогодишният щатен служител на ДС Константин Гребенаров, водещ офицер на бивш лидер на СДС с агентурен псевдоним „Сотир”, чрез който и понастоящем се оказва влияние върху определени кръгове в т. нар. стара десница, включително сегашния кмет на Бургас.

    Възниква и нов основателен въпрос: ако наистина ДС толкова много му пречи и аршинът не е двоен, поради каква причина държи на оперативни и ръководни длъжности в ДАНС и МВР близо две хиляди бивши агенти и кадрови служители на тоталитарните специални служби?
    Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.
    Дотогава Борисов следва публично да отговори на следните въпроси:
    1.      Какво му говори агентурният псевдоним на ДС „Буда”?
    2.      Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?
    3.      На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?
    Очакваме отговорите на премиера преди обществеността да ги научи от „друг източник”, като го призоваваме този път да не се кълне в децата си.
    РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов.

    http://www.rzs.bg/index.php?t=3259

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *