"Форбс" класира най-рентабилните актьори за 2010 г.

    Леонардо ди Каприо (Leonardo DiCaprio) – e най-изгодния  за филмовите компании актьор.

    Списание  „Форбс“ не се уморява  да обобщава годината. Списанието определи най-скъпата покупка преди няколко дни, но този път  експертите съобщиха кои са най-касовите холивудски актьори на 2010 година.

    Първо място заема Леонардо ди Каприо, който иска да прегърне юдаизма в името на любовта. „Злокобен остров“ и „Генезис“ с негово участие са сред най-успешните филми на сезона. „Генезис“ е спечелил  825 милиона щатски долара, а „Злокобен остров“ – 295 милиона щатски долара.

    На второ място  е Миа Васиковска (Mia Wasikowska). Тя изигра главната роля във филма на Тим Бъртън (Tim Burton) „Алиса в страната на чудесата“.

    Въпреки това, следва да се отбележи, че публиката на първо място бе привлечена от името на самия режисьор, както и като звезда  като Джони Деп.

    Трети е , разбира се,  Джони Деп (Johnny Depp). Тази година той си партнира с Анджелина Джоли (Anjelina Jolie) във филма „Туристът“, който вече е донесе $ 29 милиона.  Както бе споменато по-горе, Деп също е участвал в снимките на „Алиса“ и е донесъл 1,03 милиарда щатски долара

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *