Мъж почина на бюрото си. Пет дена никой не забелязал

    В един от офисите в Ню Йорк  починал  на работното си място служител на издателска компания,  в продължение на пет дни останал незабелязан в стая, в която работили още 23 души.

    Ръководството на фирмата провело вътрешно разследване  и решило, че виновни за случилото се там няма- по техните думи, този сътрудник бил твърде уединен и избягвал общуването с колеги.

    Починалият 51-годишният Джордж Турклеб работил в компанията като коректор в продължение на 30 години. Той предпочитал да се държи  настрана от колегите си.

    Тъй като Джордж имал навика да идва на работа преди всички останали и да си тръгва последен, никой от персонала не заподозрял нищо, когато във вторник сутринта Турклеб седял на работното си място в същото положение както в понеделник вечер. Всеки смятал, че просто коректорът е потънал в работа, макар той да бил вече мъртъв цяло денонощие.

    В същото положение  Джордж прекарал цяла седмица. Първият, който заговорил коректора бил чистачът, който в събота се поинтересувал, защо Джордж продължава да работи в почивен ден. ..

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *