„Извънземните“ технологии и техните земни владетели- II част

    По това време американците вече са притежавали данни за НЛО, но ако се съди по отчетите и рапортите им, първоначално идеята за извънземно  присъствие не е разглеждана от никого. Американците са били убедени, че това са апарати на руското разузнаване, които притежават технологията на немските летящи чинии. Русия е била в процес на придобиване на атомната бомба и  никой друг не би могъл да се интересува от проучване на територията с опитите с оръжие,  разположена в близост до тази база.

    Втората причина за появата на неидентифицирани цели на радара са могли да бъдат физически аномалии в резултат на мълнии. На 3-ти и 4-ти юли тази година в цялата област около Розуел е имало летни  бури, придружени с гръмотевици и светкавици.

    „На Четвърти юли, някъде около 22 ч., много жители на градчето виждат в небето бързо летящ и светещ обект, който пада зад хоризонта. Повечето от тях са го взели за метеорит. Същата картина на падане наблюдават и операторите на екрана на радара. Екипът на военното контраразузнаване реагира незабавно и в рамките на 20 минути колоната  вече е на път. Търсенето не отнема много време. На Четвърти юли – Деня на независимостта, много американци обичат да пътуват с палатки в  прерията. Няколко различни групи съобщават по радиостанциите си за паднал летящ обект на няколко мили от тях …. “

    От доклада на Стив Арнолд, военен специалист CIC (Counter Intelligence Command) става ясно, че в четири часа сутринта групата му пристига на мястото първа. На разсъмване е доста трудно да се определи какъв тип самолет се е разбил в песъчливия хълм. Първи разглеждат обекта  рентгенолозите. Нивото на радиация е приемливо. Арнолд е един от първите приближили обекта. Той е бил поразен от факта, че обектът, с изключение на няколко пукнатини по обшивката е с ненарушена цялост, а дори и недеформиран. През една от пукнатините Стив вижда, че вътре в обекта е тъмно.

    Въпреки това, когато поглежда през илюминатора, вътре в обекта се оказва светло като ден. Той се обърква, защото не разбира откъде идва светлината. Откъде може да знае Стив, че това е един вид устройство за нощно виждане? Той видял двама хуманоиди, които лежат на пода в близост до контролния панел. В този момент са включени полевите  прожектори. „В радиус от половин километър, стана светло, като на бейзболното игрище“ – казва Стив Арнолд.

    Вниманието му   към  НЛО е било отклонено от виковете „Спрете –  ще стрелям!“ И щракане на затвори на пушките. Арнолд в светлината на прожекторите видял малък хуманоиден обект, който се изкачвал на пясъчен хълм. Той чува отчетливо заповедта на лейтенанта „не стреляй“, но очевидно сред виковете последната команда не е била чута. В следващия миг прозвучава серия от изстрели и хуманоидът започва да се търкаля надолу по хълма. Трима войници се затичват към тялото и насочват пушките си M-1 към него. Арнолд също така обръща внимание на още две тела, разположени на около тридесет метра от НЛО. Едното от тях мърда и издава звук, който според доклади на всички присъстващи, всеки е чувал в мозъка, но не и с ушите си.

    „Физическата  болка на лежащия на земята хуманоид се появи в мозъка ми с такава сила, сякаш е моя. Неговата молба  да не го убиваме и страх ми се се прехвърли във всички присъстващи. Сякаш замръзнахме на място, ние всички чувствахме неговия страх, тъга, а също така и срам за убития  от нас член на екипа му. “

    Следва

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *