Путин подписал с НАТО договор за нападение в случай на революция?

    Тази сутрин сайтът Lenty.ru пусна интересен линк – Путин подписал с НАТО договор о нападении в случае революции? [ФОРУМ.мск], който вероятно ще взриви блогърското пространство в Русия, а и не само него. Защото съдържа информация, която е буквално сензация. Вижте кратко резюме. Интересно е, кой има интерес от подобно нещо? Надявам се да има читатели, които да имат познания по темата и ще се радвам да ни пишат. Б.ред.

    „В   скорошна статия на Галина Панина, публикувана на 24 октомври в портала „Геноцид.нет“ и посветена на ядрените въпроси, в самия финал се съдържа много важна информация, която FORUM.msk не може да не коментира. Ние, разбира се, прескачаме ритуалните за този портал празнодумства за ционизма и обръщаме внимание само на едно изречение: „Путин през 2007 г., лично е подписал договор № 410940-4 с НАТО за това, че  в случай на общественото недоволство и техногенни катастрофи,  войските на НАТО могат безпрепятствено да заемат  територията на Русия и да провеждаат военни операции на нея. “ („Путин в 2007 г. лично подписал договор №410940-4 с НАТО о том, что, в случае народных волнений и техногенных катастроф, войска НАТО могут беспрепятственно занимать территорию России и проводить на ней военные операции.“)

    Ако има такова точно датиране и дори номер на договора, защо не е публикуван? Преди три години е подписан договор със световно значение (може би дори прецедент), за който научаваме случайно от статия на малко известен интернет портал … Живеем добре, скъпи сънародници! Очевидно с нашето незаинтересовано  мълчание в Кремъл дотолкова са свикнали, че не губят време за каквито и да било обяснения… Въпреки това, за много хора това ще е интересно, надявам се … В края на краищата, това споразумение не се отнася за акции на Путин в Сургутнефтегаз “ и  не е свързано с нечий частен имот, то се отнася до цялата Русия, за нас, които сме източник на властта. Дали преговорите с представители на НАТО са били при закрити врати? Как са определени правилата? Тук трябва да бъдем подозрителни.“

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *