Ген. Атанасов: "Атака" е проект на руските тайни служби

    „Атака“ е проект на руските тайни служби. Това заяви пред БНТ ген. Атанас Атанасов. Той подплати твърдението си, връщайки се назад в миналото на Волен Сидеров.

    Атанасов припомни, че Сидеров е бил обвиняем за това, че с цел да набави имотна облага е заплашил и изнудил лице.

    „Сидеров е бил задържан от органите на МВР при извършване на обиск, намерени са 1000 лева в него, които са били белязани от МВР, получени са били в резултат на изнудване. Това може да е кокошкарска история, но вчера разбрах, че Сидеров се е занимавал с тези неща“, поясни Атанасов.

    „Оповестявам това, защото това е човек, от когото днес зависи стабилността на правителството, а вижте какво е извършил той. Аз оповестих тази информация, защото всичките усилия, които положих, след като получих това удостоверение, не намерих данни да е гледано дело в съда. Документацията на агентурата е с най-висок гриф – строго секретно и това важи 30 години.

    Аз казвам, че Волен сидеров е извършил криминално престъпление, а не е бил съден, трябва да се изяснят причините. Ако този човек е осъждан нека да каже това пред българските избиратели, защото може да има хора сред българските избиратели, които не искат да гласуват за човек с криминално минало“, продължи разказа си бившият директор на НСС.

    „Тези хора имаха 10 години власт, защо не доказаха едно престъпление“, попита генералът.

    http://politics.actualno.com/news_314473.html

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *