Сражението на извънземни кораби над Сокоро

77356517Правителството на САЩ,  в лицето на командването на ВВС все още отрича информацията за въздушните боеве между космически кораби в ранчото  Брейзъл, до въздушната база близо до Розуел. Очевидно е, че случаят в Розуел през 1947 г. не е първият. Но да караме подред.

На запад от Сокоро
На 31. крадено от 30думи 05. 1947 нещо пада на 70 мили западно от Socorro, Ню Мексико, САЩ. Падането е предшествано от силен ураган, в смисъл-гръмотевици, но не вали дъжд. На следващата сутрин служителят в Държавното бюро за управление на земите, инженер Барни Барнет, се натъква на странен предмет под формата на диск, врязан в крадено от 30думи отвесна скала в близост до старата изоставена мина Niggerhead. Почти едновременно с Барни се появяват още  няколко души от археологическа експедиция – те търсят следи от древните индианци. Според Барнет, до диска са лежали четири или шест тела на „сивите пришълци“ – членове на екипажа, един от тях е бил крадено от 30думи жив. Веднага се появява обаче военен джип. Излезлите от него служители поискали свидетелите  незабавно да се махнат и да забравят за всичко, което са видели! В противен случай – пустинята е голяма  и  има достатъчно място за всички…..

През февруари 1996 г. това място- до  скалата около шахтата Niggerhead с крадено от 30думи явни признаци на удари върху нея – е установено от група изследователи в лицето на пенсионирания полковник В. Стивънс с дъщеря му, експерт по кино и фотографски материали Б. Шели, журналистът Хаземан и минния инженер Тед Ломена. Скалата и повредите по повърхността и са записани, но път до „големия екран“ крадено от 30думи видеото все още не може да намери.

Сега да помислим малко. Веднага възниква въпросът-възражение, който никога не е идвал наум на противниците на извънземната версия на розуелския инцидент.

Защо чужденците, по подразбиране, с по-високи технологии, не могат бързо да намерят и да си вземат повредения кораб?  Как те са загубили  крадено от 30думи състезанието с американските войници, които имат не толкова съвършена техника?

Това може само да се обясни с две причини. Първо – неустоима сила на природата, и второ – противодействие на някоя трета сила, не по-малко съвършена от тази на „сивите“ извънземни. Нека да ги наричаме условно  „белите“. С поглед към крадено от 30думи развитието на условията от втората, всички противоречия изчезват веднага.


И така

1. Над Socorro и над Roswell свидетелите отбелязват силна буря, „невиждана досега от тях.“ А къде се споменава за дъжд и бури, които винаги придружават гръмотевична буря? Няма ги! Просто нещо страшно  трещи в небето. Отбелязваме този факт.

крадено от 30думи

2. Свидетелите, които се оказват в непосредствена близост до падналия извънземен космически кораб в Socorro, пристигналите  военни се  опитват просто да ги сплашат. Специални операции за дискредитиране на съобщения на очевидци не е имало. Но от архивите на близките градове по някаква причина са изчезнали всички вестници за периода от крадено от 30думи 10 май до 15 юни 1947 година.
3. Никому ненужната мина Нигер изведнъж е обявена за Федерална собственост и около нея вече има охрана- всичко е оградено с бодлива тел, но само след няколко седмици войниците изчезват. Заедно с оградата.

Заключения.
Приблизителна реконструкция

На 31-ви май в пустинята крадено от 30думи на Ню Мексико е имало въздушен бой между две съперничещи си групи от извънземни. Един апарат на „сивите“ е свален и е паднал в района на Socorro. Загубилите преимущество сили на „сивите“ не успяват своевременно да проведат спасителна операция и това е позволило на U. S. армия да „приватизира“  апарата.

крадено от 30думи

Информация за това чрез агенти на ФБР веднага отива до Хувър. Когато няколко дни по-късно, „сивите“ се опитват да спасят своите,  „белите“ – техните противници, отново ги посрещат с огън („бурята“ над ранчото Брейзела) и есвален втори кораб, който стана собственост на 509 ескадрила на  щатските ВВС.

В този случай крадено от 30думи действията на тези, които решават, вече са били обмислени – те елегантно водят за носа медиите. Но не и спецовете на ФБР. И в резултат Джон Едгар Хувър, всемогъщият (както си мисли той) директор на ФБР, пише същата докладна записка, чието значение е: военните в разследване на НЛО никаква помощ крадено от 30думи не оказват. Тъй като те не споделят информация с нас, че са намерили НЛО!

Така и трябва да се каже Джони, ти не знаеш нищо. Тези, които взимат решения смятат, че ти си излишен. ФБР по темата „НЛО“ не е включено, тя е „приватизирана“ от разузнаването на  Пентагона. Ето защо крадено от 30думи е изключително прав Крис Картър, продуцент на „Досиетата Х“. Неговите герои ФБР агентите Мълдър и Скъли, винаги са половин стъпка зад съперника си от военното разузнаване.  Именно така са се случвали събитията.

„Крис, ако знаеше колко близо си до истината понякога, просто би  полудял“, – забелязал един висш служител на крадено от 30думи Пентагона в приятелски разговор с Картър.

„Истината е някъде там“ – гласи мотото в „Досиетата Х“. И не някъде, но близо до нас! Просто трябва да имаме смелостта да го кажем на глас.

(Рисунката е правена от очевидец на извънземния кораб)

защищено INVITEXT

Add Comment