Трите вида мъже: от тези знания зависи вашето бъдеще!

След много години изследвания мога да кажа, че от всички класификации на мъжете – тази е най-естествената (тя се възпроизвежда сред приматите) и е правилна. Другото е  – боклук.
 

Спомням си, че когато бях тийнейджър, имаше няколко  момчета в двора. От някой ме беше страх, защото  чувствах неговата животинска сила. Някой  считах за абсолютно равен на себе си, и веднага се сприятелявах  с него. А имаше и такива, които във всякакви  ситуации се оказваха слабаци и нямаше смисъл да съм приятел с тях. И именно до такива,  аз започвах да се държа така, сякаш аз съм този, от който се излъчва животинска сила. Нещо от типа: аз съм силен. Това ми харесваше, но не разбирах къде се губи тази сила, ако наоколо няма  слабаци?

Същото беше и в училище. Независимо от успеваемостта, доходите на семейството или външността на съучениците ми, чувствах същото разпределение на ролите както преди: по-силни от мен,  същите, по-слаби от мен.

После в университета. Случваше се същото. Но се появи нов   важен елемент – секс. По-нататък ще стане ясно защо ролята на секса е толкова важна. Тези, от   които лъхаше тази животинска сила –  винаги се харесваха на  момичетата, дори ако те се преструваха, че  не ги харесват. Слабаците си бяха сексуално гладни почти през цялата година. А с такива като мен преспиваха, но много рядко.

Прочетох много книги, практикувах духовни практики и дори вярвах, че това ми помага, прави ме по-силен. Майната му. Веднага казвам. Аз увеличавах вътрешния и социалния си капитал, но това разпределението на ролите в рамките на мъжката общност, което осъзнах още като  дете – си оставаше. В душата си аз не се промених.

А после  научих за мъжете това, което веднага ми даде отговори на всички въпроси. В един момент сложи всичко на мястото си. Разбрах в какво се крие силата на онези, от които ме беше страх. Разбрах  защо тези хора правят секс в  небивали количества. Разбрах  кой ходи на обучения за личностно израстване, разбрах как трябва да мислим и да действаме, за да превземем всяка жена (е, почти всяка). И най-важното – разбрах  какво иска една жена, едва  след като разбрах мъжете.

Просто приемете следното като даденост.След много години на изследвания, мога да кажа, че от всички класификации на мъжете – тази е най-естествената (тя се възпроизвежда сред приматите) и е правилна. Другото е  – боклук.

Трите вида мъже:

1. Мъж от висок ранг

Трябва да сте наясно, че високоранговият мъж е навсякъде. Той може да живее във вашия вход или на вашата улица. Такъв човек може да ви е колега на работата. За да бъде високорангов, не е задължително да бъде известен.

Именно такива мъже имат животинска любов към … живота. И към жените. И самите жени го чувстват и това ги привлича. И за да ви стане още по-ясно, какво го   прави високорангов, нека да обясним неговото мислене и поведение по точки.

Критерий –                              Мъж от висок ранг

Самооценка:   Винаги висока, принизява другите

Съмнения: Липсват, вярва в своята непогрешимост

Лични потребности: Моите потребности са над тези на другите

Решения: Взема бързо, без да се ослушва

Рефлексивност: Рядко се използва

Отношение към обществото: Действа, без да се съобразява с другите

Чувство за вина: Игнорира

Самокритика: Неприятна , затова не я използва

Характер: Решителен, настойчив, инициативен

Амбиции: Материални, социални, професионални- високи

Ниво на откритост: Високо, стига до безсрамност

Поведение в конфликт: Стресоустойчив, винаги се старае да  вземе инициативата

Религиозност: Отсъства

Секс: Желан, има успех сред жените

Високоранговият мъж не се променя!

Той може да загуби цялото си имущество, неговото семейство или бизнес може да се разпаднат, но той  винаги ще  построи нова къща, или ще  създаде ново семейство. Впрочем трябва да е ясно: той може никога в живота си да няма дом, да няма семейство, но характерът  му ще си остане същият.

Такъв мъж винаги остава верен на своята високорангова природа.

Такива мъже са малко.  Не стигат за всички жени.  Според моите наблюдения – 2 от 10. Ето защо жените понякога се омъжват за мъже с по-нисък ранг. В този съюз те си мислят, че могат да отгледат от селянина мъж. Но това е мит. Те  никога  няма да успеят (а по каква причина – по-късно ще напиша статия за това). Поради това в брака си с нисъкорангов мъж  жената е  принудена сама да  стане по-силна. Тоест да стане мъж.

2. Мъж от нисък ранг

Следва.