Том Харди ще играе Тарзан

    Том Харди е признат секссимвол на Холивуд и има всички данни, за да се превърне в новия Тарзан.

    Със снимките на римейка на известната история на Едгар Бъроуз „Тарзан“, се е заел режисьорът  Дейвид Йейтс (David Yates), известен с филма “ Хари Потър „.

    В търсене на нов Тарзан Йейтс е избрал четирима кандидати: Том Харди (Tom Hardy), Хенри Кавил (Henry Cavill), Чарли Ханъм (Charlie Hunnam) и Александър Скарсгард (Aleksandr Skarsgard). С всеки от актьорите режисьорът иска да се срещне поотделно, за да обсъдят главната роля във филма.

    Според западните медии, Йейтс по-склонен  да направи герой на филма си Харди, защото той не за първи път работи с режисьора и в момента участва в друг негов  филмов проект.

    Предшествници на Харди в тази роля  не са били единствено актьори, а  и спортисти: Джони Вайсмюлер (Johnny Weissmuller), Лекс Баркер (Lex Barker), Гордън Скот (Gordon Scott) и Френк Мерил (Frank Merrill). Всички те са били в перфектна  физическа форма.

    Но западните таблоиди нямат опасения в  това отношение: Том Харди е признат секссимвол на Холивуд и има всички данни, за да се превърне в новия Тарзан.

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *