Астронавтите, които твърдят, че са видели НЛО и извънземни, успешно преминаха акустичен тест на най-новия детектор на лъжата (видео)

1

Записи на речи на американските астронавти Бъз Олдрин, Алфред Уордън, Едгар Мичъл и Гордън Купър бяха анализирани с помощта на най-новата и свръхсекретна техника, за която се съобщава, че е много по-съвършена, отколкото който и да е съвременен детектор на лъжата.
Това съобщава Daily Star.

Изследването е проведено в Института по Биоакустична биология в Олбъни, щат Охайо (Institute of BioAcoustic Biology). С помощта на компютърна техника внимателно са анализирани откъси от различни интервюта на астронавти. Според резултатите от изследването, и у четиримата астронавти не са намерени никакви доказателства за умишлени лъжи, тоест те напълно вярват в това, което говорят.2

И четиримата астронавти в тези интервюта разказват за наблюдения на НЛО и извънземни по време на полетите им в космоса, включително и на Луната. Съобщава, че използването на технологията все още е засекретено, но скоро може да замени всички детектори на лъжата, използвани от полицията и ФБР.

Бъз Олдрин, който в момента е на 88 години, бе вторият човек в света, стъпил на Луната през 1969. Олдрин винаги е твърдял, че по време на полета до Луната е наблюдавал НЛО.

„Имаше нещо с L-образна форма и бе достата близо“, казва той.

Алфред (Aл) Уордън (на 86 години) летя до Луната в експедицията „Аполо 15“ (1971), но не се приземи върху нея. Венъж той изуми публиката, като съобщи в телевизионно предаване, че е видял извънземни. Освен това той твърдо подкрепя теорията, че всички сме потомци на древни извънземни.

Едгар Мичъл (почина през 2016 г.) бе член на експедицията „Аполо 14“ (1971), третото кацане хора на Луната. В периода 1990 – 2000 г. Мичъл многократно прави изявления, че извънземните съществуват и те много пъти са посещавали Земята, но тази информация се пази в тайна от правителство. Той също така казва, че е виждал НЛО много пъти.

Гордън Купър (починал през 2004 г.) е сред първата група американски астронавти и дубльор на командира на „Аполо 10“. Той бе кандидат за полет на кораба „Аполо 13“, но никога не летя на Луната. Купър се интересуваше от проблемите с НЛО.

През 1985 г. Гордън Купър каза в интервю:

„Аз вярвам, че извънземни кораби с екипажи са посещавали нашата планета. Тези извънземни кораби са технически по-съвършени от нашите сегашни кораби.

Мисля, че ни е необходима координирана програма на най-високо равнище за координиране на събирането и анализа на информация по света за НЛО и разработването на стратегия за влизане в приятелски контакти с тези посетители. В продължение на много години живеех в атмосфера на тайна, в която живееха и всички астронавти.

Днес мога да разкрия тайната, че всеки ден радарите в САЩ засичат обекти, чиято форма и конструкции са неизвестни за нас. „

Източник:
https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/694430/news-ufo-aliens-lie-detector-test-buzz-aldrin-astronauts

Бел. ред.: Тази информация за четиримата астронавти е още едно доказателство, че все по-близо е часът, когато официално ще бъде съобщено за присъствието на извънземни на нашата планета и за контактите им с различни правителства.

Още по темата: